Leren foto bewerken

Cursus Gimp

Gimp

Jaren geleden heb ik naast mijn andere hobby’s ook veel “geknutseld” met mijn foto’s. Foto bewerken op de computer. Dat vond ik erg leuk om te doen. Ik schreef erover in https://www.hobbyinspiratie.nl/hobby-ideeen/computer/digitaal-scrappen/. Toen gebruikte ik daar Photoshop voor. Ik vond het best moeilijk om daarin een beetje handigheid te krijgen. Een cursus hierin zou geen overbodige luxe geweest zijn.

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van Mariëlla Wassing. Haar verzoek was om op Hobbyinspiratie eens aandacht te besteden aan haar website waarop ze cursussen aanbiedt voor het fotobewerkingsprogramma Gimp. Dit is in feite de gratis optie voor Photoshop. Op haar website vertelt ze hoe je dit gratis fotobewerkingsprogramma op je computer kunt installeren.

Mariëlla biedt verschillende cursussen aan om beter met Gimp om te leren gaan. Daarnaast staan er op de website gratis lessen en tips. Zij vertelt ook iets over het waarom van Gimp en haar website. Al met al voldoe ik graag aan haar verzoek. Voor iedereen die geïnteresseerd is in foto bewerken én meer wilt leren over Gimp:

Geef een antwoord