Beelden maken 2


Papier-maché kunst

Sinds enkele jaren werk ik met papier- maché, ik maak voornamelijk gekleurde figuren.Mijn oog viel al eerder op die leuke gekleurde beeldjes die ik zag op internet.
Op een gegeven moment ging ik mij er serieus in verdiepen en sindsdien ben ik met niets anders meer bezig.
Ik kreeg steeds meer leuke reacties van mensen die op mijn website kwamen kijken. Ook kreeg ik geregeld vragen of ze bij mij een workshop konden volgen, en dat bracht me toen op een idee. Ik heb toen een online workshop in elkaar gezet voor beginners die het ook willen gaan proberen.
Zoek je nou ook een leuke hobby wat niet veel hoeft te kosten?
Neem dan eens even een kijkje op mijn website. Daar kun je een kijkje nemen in mijn fotoalbum. En als je nou interesse hebt vind je daar meer info over de Online workshop Papier maché. Je kunt me ook een mailtje sturen.

Hartelijke groet,

Joke Heesters

Textielverharder en klei

Ik ben al verschillende jaren met kunst bezig. Kunst en creativiteit zijn voor mij erg belangrijk en het geeft me veel ontspanning.
Sinds enkele jaren maak ik beelden met textielverharder en met klei. Het frame maak ik van electriciteitsdraad, zonodig extra verstevigd en in model gebracht met aluminiumfolie. Met textiel en verharder vorm ik het tot een beeld. Ook werk ik soms met zelfhardende klei.
Ik vind het leuk om met verschillende materialen te werken en uit te proberen. Ik werk spontaan en direct, zonder van te voren te weten wat ik precies wil maken.
Ik laat het ontstaan; ik wil me niet binden aan een vaste stijl, maar experimenteren met alle soorten materialen.

Ingewikkeld door Joke Heesters

Ingewikkeld


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Beelden maken

 • Ingrid Laterveer

  Goedenmiddag, ik heb een vraag over je mooie beelden. Kunnen deze ook buiten staan? Met vriendelijke groet Ingrid Laterveer

  • Arina Bericht auteur

   Goedemiddag,
   Je kunt het beste naar de website van Joke Heesters gaan. Zij is de maakster en kan je alles over haar mooie beelden vertellen. Het adres staat in het artikel.
   Met vriendelijke groet,
   Arina