Goochelen


Geschreven door Goochelaar Jordi

Er zijn zoveel leuke hobby’s, hoe moet je een hobby kiezen die écht bij je past?

Ben jij nieuwsgierig, vind je het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, deel je graag jouw ervaringen met anderen en ben je creatief? Dan moet je zeker goochelen eens proberen.

Goochelaar is voor velen een mooie hobby, en voor enkele doorzetters zelfs een echt beroep.
Denk maar aan goochelaars zoals Hans Klok en Victor Mids, die zijn ook ooit als hobby goochelaar begonnen!

Goochelaar Jordi is een professionele goochelaar die als hobbyist is begonnen. Bekijk zijn website voor meer informatie over goochelen en andere “mysterieuze” zaken.

Waarom is goochelen een leuke hobby?

Bij goochelen komen er veel vaardigheden samen, je kunt deze in je eigen tempo leren.

Zo word je vingervlug door te oefenen, je zult goed moeten kijken naar andere mensen die goochelen om de trucs te begrijpen, en tijdens optredens zul je ook met mensen moeten omgaan.

Als je verlegen bent is goochelen juist de hobby voor jou! Want iedereen vindt het leuk om een goocheltruc te zien, kun jij familie en vrienden om de tuin leiden?
Niet alleen voor sociale contacten is goochelen een uitstekende hobby, je leert veel vaardigheden die je op vele manieren kunt toepassen in het dagelijkse leven.

Word zelf goochelaar!

Elke goochelaar is ooit begonnen als hobbyist, meestal met de bekende goocheldoos. Die kon je vroeger kopen in de speelgoedwinkel of zelfs in een echte goochelshop, tegenwoordig kun je online trucs kopen.
Je hoeft er niet eens geld voor uit te geven, met een stok kaarten en enkele YouTube video’s kun je al aan de slag.
Naarmate je meer leert over goochelen zal het ook steeds leuker worden, je zult merken dat je spelenderwijs beter wordt.

Gratis leren goochelen? Goochelaar Jordi helpt je op weg met informatie over gratis goocheltrucs en advies hoe jij van start kunt gaan.
Goochelen is echt een magische hobby!