Over Hobby inspiratie


Over Hobby inspiratie en het waarom van deze website

Mijn hobbynaam is Arina.

Naast al die andere hobby’s is bezig zijn met deze website ook iets waar ik helemaal in op kan gaan. Dan vergeet ik de tijd en ontdek steeds weer nieuwe uitdagingen.
Computeren vond ik al leuk en dan vooral informatie opzoeken over allerlei zaken die me interesseren. Van het een kwam het ander en in 2009 besloot ik om zelf een website te gaan maken. Alleen waarover? Dat vond ik nog niet zo eenvoudig.

Ik wilde een website maken die voor een breed publiek interessant, leuk en ook nog bruikbaar is. Nogal een erg forse doelstelling, maar op een dag ben ik gewoon begonnen.

Hobby inspiratie was een feit.

Waarom een website over hobby’s?

Elke dag beleef ik een hoop voldoening en plezier aan mijn hobby’s. 
Hobby’s houden mijn leven in balans. Zij zorgen voor ontspanning, energie en geluk. Ik kan er mijn creativiteit en gevoel in kwijt.

Door mijn ervaringen  te delen hoop ik je te inspireren bij het vinden van je eigen hobby(‘s).

Social media

Voor mij geen sociale druk meer om meteen te moeten reageren. De tijd en energie die ik daardoor over hou, gebruik ik nu voor al mijn hobby’s en interesses.

Wel heb ik sinds kort een Pinterest account (Arina H).

De mooie pins die regelmatig voorbij komen zorgen vaak voor een inspiratie boost. Neem gerust eens een kijkje bij mijn (nog prille) borden.

Natuurlijk vind ik het erg leuk om van je te horen.  Over je hobby’s en/of wat daarmee te maken heeft. Als je vragen hebt of opmerkingen. Dat kan dan via deze website.
Ik doe m’n best om zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Advertenties

Je zult op deze site geregeld advertenties tegenkomen.
Ook doe ik mee aan het partnerprogramma van Bol.com.  Als je via deze website wat bij hen koopt, krijg ik daar een klein percentage van.
Dit alles doe ik om de kosten voor het in stand houden van deze website te dekken onder het motto: “wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd” (zei mijn vader altijd).

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *