Een fietstochtje rond Walcheren

Het stond al langer in de planning: een fietstochtje rond Walcheren.
Maar dan niet op onze gewone fietsen, maar met de elektrische fiets. Je lekker laten voortbewegen met behulp van de techniek zodat je niet zo hard moet trappen op die lange rechte wegen waar je altijd de wind tegen hebt.

’s Morgens hadden we 2 fietsen bij van der Valk besteld. Zij verhuurden volgens hun website elektrische fietsen. Misschien waren we niet duidelijk geweest, maar er stonden 2 gewone fietsen voor ons klaar. Elektrische fietsen verhuurden ze niet meer.

De mevrouw van de receptie verwees ons naar een grote rijwielhandel om daar de fietsen te huren.  Maar ook zij konden ons niet direct aan een elektrische fiets helpen. Ze hadden de verhuur uitbesteed aan een hotel vlakbij, dus dat viel weer mee.
Gelukkig zaten we niet veel later op de elektrische fiets.
Het gaat wel lekker hoor, op zo’n manier fietsen. Vooral op de rechte stukken kan je in korte tijd een hoop kilometers draaien.
Zo hebben we heel wat van Walcheren gezien. Het weer was ook perfect. Bij het inleveren van de fietsen gaf de teller 72,5 kilometer aan.

’s Avonds kwamen we, hoe zeggen ze dat altijd, moe maar voldaan weer thuis.
Een aanrader voor iedereen die op een relaxte manier een flink stuk wilt fietsen en onderweg van de omgeving wilt genieten.

Geef een antwoord